Galerie VI PER se stala členem platformy Future Architecture

Galerie VI PER se od roku 2019 – spolu s Oslo Architecture Triennale – stane členem platformy Future Architecture Platform.

Celoroční program Galerie VI PER “Boj o budoucnost” bude sestávat ze série přednášek, workshopu a výstavy. Bude zahrnovat čtyři přednášky vybraných projektů, následovaných diskusemi. Workshop bude zorganizován s jednou z místních architektonických škol spolu s dalšími místními i zahraničními experty. Bude veden vybraným účastníkem z open callu a zkoumat navržené téma. Jeden či dva projekty budou vybrány pro výstavu, která bude trvat 7–8 týdnů a bude doplněna prezentacemi a panely na související témata.

Future Architecture je se svými 23 členy z 18 zemí napříč Evropou první panevropskou platformou architektonických muzeí, festivalů a tvůrců, jež přináší úvahy o budoucnosti měst a architektury širšímu publiku. Platforma Future Architecture platform představuje a oslavuje inovace, experimenty a myšlenky generace, která bude v následujících letech navrhovat architekturu a budovat evropská města. Podporuje evropskou inovaci, architekturu, kulturu, znalosti a sociální kapitál prostřednictvím jediné společné platformy.

http://futurearchitectureplatform.org



2018/11/14

GALERIE VI PER
Vítkova 2, Praha 8
ST-PÁ 13-19, SO 14-18